Támogatás

A HÍD – Szebeni Magyarok Egyesületnek legfőbb célja a Nagyszeben és környékén élő magyar közösség mindennapjainak szebbé, értékesebbé tétele kulturális, szociális programokkal. A magyar kultúra közvetítőiként igyekszünk minél több Kárpát-medencei gyöngyszemet bemutatni közösségünknek, ugyanakkor az értékteremtő alkotóinkat népszerűsítjük és a nagyvilág figyelmébe ajánljuk. Tehetséggondozási feladatokat látunk el, kulturális műsorokat és közösségi programokat szervezünk, támogatunk és partneri kapcsolatokat ápolunk. Célközönségünk soraiban egyaránt megtalálható a csecsemő és a szépkorú, ezért foglalkozásainkat, eseményeinket igényesen felépítve, korosztályok szerint ajánljuk.

A humán erőforrás és a helyszínek biztosítása mellett elengedhetetlen a gazdasági egyensúly, egy civil szervezet csak így működő- és fejlődőképes és válhat hasznossá közössége számára.

A civil szervezetek jövedelme szempontjából az adományok, rendszeres támogatások nagyon fontosak a fenntartáshoz.

Tisztelettel kérjük, az alábbi támogatási lehetőségek egyikével támogassa a nagyszebeni HÍD Egyesület működését, tevékenységét!

Bankszámlára utalás

Adataink: Asociația Maghiarilor din Sibiu – HID, CIF: 17915121
IBAN: RO82 PIRB 3400 7037 3800 1000,
First Bank Sibiu.
Vagy forintos számlára:
IBAN: RO77 PIRB 3400 7037 3800 4000, First Bank Sibiu. SWIFT kód: PIRBROBU

3,5% – adóbevallásból származó összegek

A 230-as Nyilatkozat (Declarația 230) a jövedelemadóból levonható és átirányítható 3,5%-ot szabályozza, amelyet civil szervezeteknek lehet átirányítani.

Támogatás Euróban

PayPal megoldással eurós támogatásra is lehetőség van, akár rendszeres, havi kifizetéssel. A rendszer 5, 10 és 20 eurós támogatásokat ajánl automatikusan, de más összeg is kiválasztható. Kipipálással bármely összeget havi támogatásként lehet beállítani.

Támogatás Lejben

Helyi pénznemben (RON-ban) a fenti szolgáltatással lehet támogatni egyesületünket. Egyszeri 25, 35, 50, vagy 100 lejes kifizetéseket ajánl a rendszer, de más összeget is meg lehet jelölni. A kártyás kifizetés egyszerű és biztonságos.

A 230-as Nyilatkozat (Declarația 230) a jövedelemadóból levonható és átirányítható 3,5%-ot szabályozza, amelyet civil szervezeteknek lehet átirányítani.

Élj ezzel a lehetőséggel és a nagyszebeni HÍD Egyesületet támogasd!

Az alábbi módszer egyszerű és kényelmes, ugyanakkor biztonságos.

Az automatikusan generált formanyomtatványt ki kell tölteni saját adatokkal, majd kinyomtatni és elküldeni az egyesület hivatalos címére: 550215-Sibiu, str. Anina, nr. 6A, vagy behozni a Sörház utcai irodába szerdánként 17 és 18 óra között. Az összegyűjtött nyilatkozatok hivatalos leadásával mi foglalkozunk.

A kinyomtatott, aláírt nyilatkozatot a lakcím szerinti pénzügyi intézethez (ANAF) egyénileg is leadható.

Köszönjük szépen és szeretettel várunk az eseményeinkre!