Programe gastronomice la Zilele Hungarikum 2023

Concurs de Gătit sâmbătă – se vor putea degusta gulyás și alte mâncăruri tradiționale maghiare pregătite la ceaun, duminică vor găti maeștrii bucătari din juriu și invitații festivalului, în cadrul celei de-a 14-a ediții a Zilelor Hungarikum desfășurat la Muzeul în Aer…

Bővebben...

Zilele Hungarikum 2023 – PROGRAM

Programul Zilelor Hungarikum 2023 – târg de meșteșugari și producători, spectacole și ateliere de dansuri și muzică populară maghiară, evenimente pentru copii, concerte și multe alte atracții, toate acestea contribuind la înțelegerea și conservarea culturii, a tradițiilor și patrimoniului imaterial maghiar.

Bővebben...
concurs

Concurs de gătit 2023

Concurs de Gătit la ceaun – sâmbătă, 1 iulie 2023 în Sibiu la Muzeul în Aer Liber – Târgul de Țară. A fost lansat formularul de înscriere. Din programul festivalului Zilele HUNGARIKUM din acest an nu putea lipsi concursul de gătit…

Bővebben...
hungarikum

Zilele HUNGARIKUM 2023

Festivalul Zilele HUNGARIKUM – 30 iunie – 2 iulie 2023. Asociația HÍD – Centrul Cultural Maghiar din Sibiu și Muzeul ASTRA organizează a paisprezecea ediție a festivalului de prezentare a patrimoniului cultural maghiar, cu nelipsitul Concurs de gătit la ceaun.

Bővebben...
Orth István

Expoziție de gravură Orth István

Ziua Culturii Maghiare – Madách 200; Himnusz 200 (Imnul 200) – Expoziție de gravură Orth István. Dată: 18 ianuarie, Oră: 19:00, Locație: Institutul Liszt – Centrul Cultural Maghiar București (Gina Patrichi 8) Vernisajul expoziției Orth István marchează două momente semnificative din istoria culturii maghiare.

Bővebben...