Támogatás

A HÍD – Szebeni Magyarok Egyesületnek legfőbb célja a Nagyszeben és környékén élő magyar közösség mindennapjainak szebbé, értékesebbé tétele kulturális, szociális programokkal. A magyar kultúra közvetítőiként igyekszünk minél több Kárpát-medencei gyöngyszemet bemutatni közösségünknek, ugyanakkor az értékteremtő alkotóinkat népszerűsítjük és a nagyvilág figyelmébe ajánljuk. Tehetséggondozási feladatokat látunk el, kulturális műsorokat és közösségi programokat szervezünk, támogatunk és partneri kapcsolatokat ápolunk. Célközönségünk soraiban egyaránt megtalálható a csecsemő és a szépkorú, ezért foglalkozásainkat, eseményeinket igényesen felépítve, korosztályok szerint ajánljuk.

A humán erőforrás és a helyszínek biztosítása mellett elengedhetetlen a gazdasági egyensúly, egy civil szervezet csak így működő- és fejlődőképes és válhat hasznossá közössége számára.

A civil szervezetek jövedelme szempontjából az adományok, rendszeres támogatások nagyon fontosak a fenntartáshoz.

Tisztelettel kérjük, az alábbi támogatási lehetőségek egyikével támogassa a nagyszebeni HÍD Egyesület működését, tevékenységét!

Támogatás Euróban

PayPal megoldással eurós támogatásra is lehetőség van, akár rendszeres, havi kifizetéssel. A rendszer 5, 10 és 20 eurós támogatásokat ajánl automatikusan, de más összeg is kiválasztható. Kipipálással bármely összeget havi támogatásként lehet beállítani.

Támogatás Lejben

Helyi pénznemben (RON-ban) a fenti szolgáltatással lehet támogatni egyesületünket. Egyszeri 25, 35, 50, vagy 100 lejes kifizetéseket ajánl a rendszer, de más összeget is meg lehet jelölni. A kártyás kifizetés egyszerű és biztonságos.

 

Bankszámlára utalás

Adataink:
Asociația Maghiarilor din Sibiu – HID, CIF: 17915121
IBAN: RO82 PIRB 3400 7037 3800 1000, First Bank Sibiu.
Vagy forintos számlára:
IBAN: RO77 PIRB 3400 7037 3800 4000, First Bank Sibiu.
SWIFT kód: PIRBROBU


3,5% – adóbevallásból származó összegek


A 230-as Nyilatkozat (Declarația 230) a jövedelemadóból levonható és átirányítható 3,5%-ot szabályozza, amelyet civil szervezeteknek lehet átirányítani.

Élj ezzel a lehetőséggel és a nagyszebeni HÍD Egyesületet támogasd!

Az alábbi módszer egyszerű és kényelmes, ugyanakkor biztonságos.

Az automatikusan generált formanyomtatványt ki kell tölteni saját adatokkal, majd kinyomtatni és elküldeni az egyesület hivatalos címére: 550215-Sibiu, str. Anina, nr. 6A, vagy behozni a Sörház utcai irodába szerdánként 17 és 18 óra között. Az összegyűjtött nyilatkozatok hivatalos leadásával mi foglalkozunk.

A kinyomtatott, aláírt nyilatkozatot a lakcím szerinti pénzügyi intézethez (ANAF) egyénileg is leadható.

Köszönjük szépen és szeretettel várunk az eseményeinkre!

Subscribe

* indicates required

A HÍD Egyesület az Ön által megadott e-mail címen tartja Önnel a kapcsolatot, híreket, eseményekről ismertetőket, közösségi és általános érdekeltségű információkat küldünk.

Bármikor leiratkozhat, ha rákattint a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailek láblécében, vagy lépjen velünk kapcsolatba a hid@szeben.ro címen. Az Ön adatait tiszteletben fogjuk kezelni. Az adatvédelmi gyakorlatunkkal kapcsolatos további információkért látogasson el honlapunkra. Az alábbiakban rákattintva elfogadja, hogy feldolgozhatjuk az adatokat a jelen feltételeknek megfelelően.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.