• Magyar
  • Román

CSODAVÁR GyermekKlub 2018-ban

2018-01-10 04:38
Színjátszó- és kézműves foglalkozások gyermekeknek. Első találkozás: kedden, január 16-án

2018-ban folytatjuk a CsodaVár GyermekKlub foglalkoztatásokat. A szervező csoport és a szakmai vezetők úgy döntöttek, hogy változatlanul minden kedden délután kerülnek megszervezésre a találkozások, tehát heti rendszerességgel - továbbá is színjátszó és kézműves foglalkozásokkal, két korcsoportban. Egyik héten színjátszó, másik héten kézműves foglalkozás.

Csodavar_kocka_b

ha eljössz sok érdekeset találsz

varázsolhatsz, alkothatsz

fő, hogy jól érezd magad.

örül a gyerek, apa és anya is

- Jó itt nekünk. Gyere te is!

A mesék és játékok segítségével gyermeke megismerkedhet a színészi mesterség eszközeivel, valamint fejlesztheti kreativitását, kézügyességét, kapcsolatteremtő, nyelvi és koordinációs képességeit.

Heti rendszerességgel, keddenként tartandó - színjátszó és kézműves foglalkozásainkra várjuk szeretettel, két korcsoportban a gyermekeket.

Egyik héten színjátszó, másik héten kézműves foglalkozást tartunk.

Csodavar_2017.10.17_11 Csodavar_10.11._12

A FOGLALKOZÁS INGYENES.

A színjátszó foglalkozásokat Blénessy Enikő színművésznő, a Kulturshake Egyesület részéről, a kézműves foglalkozásokat Simon Andrea, a Petőfi Sándor Program ösztöndíjasa tartja.

Hozza el gyermekét kedden a Sörház utcai Magyar Kulturális Központba!

A foglalkozásokon minden magyarul tudó gyermek részt vehet, aki a korcsoportos felosztásba belefér.

KORCSOPORTOK:

17.00 - 18.00 - 0-4. osztályosok (elemi iskolások)

18.00 - 19.00 - óvodások

A szülőkkel egy Facebook csoport segítségével kommunikálnak a szakmai vezetők, amelyre minden szülő aki gyermekét legalább egyszer elhozza felkerül. Keressék meg bátran Blénessy Enikőt - 0744.487906, illetve Simon Andreát - 0754.034450.

A műsor szervezője a HÍD – Szebeni Magyar Egyesület. Támogatók és partnerek: Magyar Kormány Nemzetpolitikai Államtitkárság - Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt., Petőfi Sándor Program, Kulturshake Egyesület, Szeben.ro.

Nagyszebeni Magyar Központ - Sörház utca 2. szám, II.emelet, 550183 - Sibiu, Berăriei, nr. 2., hid@szeben.ro

 
 
 
Oldal teteje