• Magyar
  • Román

SzülőVár

2017-10-19 05:30
Működjünk együtt!

Mielőtt megházasodtam, hat elméletem volt a helyes gyermeknevelésről. Most hat gyermekem van, és egyetlen elméletem sem'' - írta John Wilmot

Az első találkozás témája: Működjünk együtt! Előadó: Mátyás Csilla pedagógus, Időpont: 2017. október 26., 18 óra. Helyszín: HÍD Egyesület - Nagyszebeni Magyar Központ (Sörház utca 2. szám, II.emelet, 550183 - Sibiu, Berăriei, nr. 2)

szulok_iskolaja_b

Van olyan nevelési séma amit mindenkinek szívesen ajánlunk? Talán, de amíg nem osszuk meg egymásal addig reményünk sem lehet rá, hogy kipróbálja más is! Ezzel szemben mit mond a szakirodalom, mit állítanak a szociólógusok, pedagógusok, pszichológusok, szülők, terapeuták trénerek, a helyes gyermeknevelésről? Nem szeretek példázódni, ujjal mutogatni, és hasonlítgatni másokhoz önmagamat és a saját gyermekemet, családomat. Viszont szeretek olvasni, fejlődni, tapasztalatokat cserélni, és építkezni az adott információimból, latba vetni ezeket, és kipróbálni, cselekedni az új módszerrel. Erre hívlak meg benneteket, hogy az én vezetésemmel beszéljük át, játszuk el, alkossunk véleményt a gyermeknevelés magaslatairól és mélységeiről.

Várok minden magyar szülőt, kortól és nemtől függetlenül.

U.I: Ígérem nem lesz unalmas!

Az első találkozás témája: Működjünk együtt!

Előadó: Mátyás Csilla pedagógus

Időpont: 2017. október 26., 18 óra.

Helyszín: HÍD Egyesület - Nagyszebeni Magyar Központ - Sörház utca 2. szám, II.emelet, 550173 - Sibiu, Berăriei, nr. 2

 
 
 
Oldal teteje