• Magyar
  • Román

Sárik Péter trió jazzkoncert

2012-10-18 10:24
Nagyszeben, Atrium Kávézó - 2012. október 21., vasárnap, 21.00

Sárik Péter - zongora, Frey György - basszusgitár, Berdisz Tamás - dob

A 2007-ben alakult trió tagjai a magyar jazz élvonalába tartoznak, pályájuk során jelentős szakmai sikereket értek el, Sárik Péter és Frey György 2004-ben Emerton-díjat kaptak, mindhárman Artisjus díjasak, Berdisz Tamás pedig 2008-ban nyerte el a Magyar Ütőhangszeres Kultúráért Alapítvány Arany Dobverő Díját.

SArik Peter Trio_b

Sárik Péter szerzeményei több alkalommal döntőbe jutottak az USA és az Egyesült Királyság legnagyobb dalszerző versenyein. A zenekar Magyarországon kívül rendszeresen koncertezik szerte Európában, visszatérő vendége Anglia, Németország, Svájc, Románia és Szlovákia klubjainak és fesztiváljainak. Műsorukban mindhármuk szerzeményeit játsszák, zenéjük dallamos, ritmikus és rendkívül változatos. Koncertjeik sikere és a közönség lelkes visszajelzései alapján mindenki számára élvezetes vérbeli jazz.

A 2010-ben „Jazzkívánságműsor" címmel koncertsorozatot indítottak. Ezeken az esténken a közönség kívánságára bármilyen műfajú dalt eljátszottak saját stílusukban, majd a legnépszerűbbek lemezre kerültek. Ezek a dalok hangzanak fel Nagyszebenben is.

http://www.youtube.com/watch?v=3NPR9MQbyZk&feature=plc

 

Sarik Peter_01_b

 
 
 
Oldal teteje