• Magyar
  • Román

KÖZÖSSÉGI műsorok Nagyszebenben

2011-12-06 11:52
Könyvvásár, disznóvágás és karácsonyi koncert

A HÍD - Szebeni Magyarok Egyesülete, a Magyar Kulturális Iroda és a Szebeni Magyar Üzletemberek Társasága szervezésében három műsorra kerül sor a következő időszakban, legutóbbival zárva a 2011-es év kulturális és közösségi tevékenységeit.

• A Nagyszebeni Magyar Kulturális Központban 2011. december 9-18. között Magyar Könyvvásárt szerveznek, naponta 18-20 óra között. Rendelni is lehet magyar nyelvű könyveket, amelyet december 18-án lehet majd átvenni a szervezőktől.

• A Szebeni Magyar Üzletemberek Társasága második alkalommal szervezi meg a közös disznóvágást december 10-én. Az esemény egy jó alkalom találkozásra, "finomságok" közös elkészítésére és magyar családias hangulatban kikapcsolódni, szórakozni, elbeszélgetni.

Margareta es Gracza_b

• Utolsó idei rendezvényünk a svédországi Margareta Melz szoprán és Gracza Attila zongoraművész koncertje lesz. Műsoron szerepelnek európai országokból összegyűjtött karácsonyi darabok. A koncertre a Thalia filharmónia kistermében vasárnap, 2011. december 18-án 18 órai kezdettel kerül sor.

A rendezvények díjtalanok, a szervezők mindenkit szeretettel várnak!

 

További cikkek a kategóriában

Hírlevél feliratkozás

 
 
 
Oldal teteje