• Magyar
  • Román

Evenimentele culturale în această primăvară

2019-03-16 04:21
Ofertă bogată în evenimente culturale maghiare la Sibiu

Asociația HID și Centrul Cultural Maghiar din Sibiu înseamnă majoritatea proiectelor culturale maghiare în zonă. Onorând o carte de vizită frumoasă și construită de peste zece ani organizatorii au în oferta de primăvară a anului 2019 câteva evenimente foarte atractive pentru publicul larg. Bineînțeles, oferta Centrului Maghiar nu se rezumă doar la acest sezon și veți regăsi mai jos și informații despre festivalurile maghiare programate la Sibiu.

Operett_cover_RO_b

Seară de operetă cu artiști din Budapesta

Sala Thalia - 29 martie 2019, 18:00

Artiști ai Teatrului de operetă din Budapesta sosesc la Sibiu pe scena Sălii Thalia. Opereta este un ”hungarikum” și în același timp reprezintă un gen muzical extrem de bine primit de majoritatea publicului, indiferent de limba vorbită. Pe scena Filarmonicii de Stat Sibiu sosesc trei artiști de notorietate ai scenei maghiare: Oszvald Marika, Újhelyi Andrea, și Peller Károly.

Biletele s-au pus în vânzare la prețul de 35 lei pe Bilete.ro , în rețelele de magazine Germanos, InMedio și la Poșta Română.

FunKorporation_kocka_b

Concert: FUNKorporation

ATRIUM - 5. aprilie 2019, 21:00

FUNKorporation înseamnă de la piese cu cadențe interioare extrem de funky pana la soul melancolic, mustind de bași bine plasați, voci incredibile, riffuri catchy de chitară, detalii strălucitoare din saxofon și trombon, toate aranjate bogat, cu poftă, fierbinte.

Concertele lor sunt intense, frenetice, de o exuberanţă neostoită. Sunt de neratat!

Suport: 20 lei pe bază de rezervare a locurilor la numărul de telefon: 0723.287.486

640x360_b

Concert de orgă: RÁKÁSZ Gergely

Lords of the Organ III. - Bach, Vivaldi, Italy

Galeria Bisericii Reformate (Mitropoliei 11) - 17 mai 2019, 19:00

Anul trecut a fost unul deosebit de încărcat pentru artistul Gergely Rákász. A oferit 85 concerte, a scos două noi albume, s-a născut al doilea său fiu și a fondat fundația ce-i poartă numele. Nu în ultimul rând a fost sărbătorit în orașul său natal cu un concert extraordinar la 25 ani de carieră pe scenele din întreaga lume. Tot anul trecut s-a prezentat pentru prima dată publicului sibian, iar pe data de 17 mai 2019 va oferi un nou concert în Galeria Bisericii Reformate din Sibiu (str. Mitropoliei 9).

Biletele s-au pus în vânzare la prețul de 20 lei pe Kompostor.ro

 


Alte evenimente culturale maghiare în Sibiu:

1 iunie 2019 - Concert: Nikolett Pankovits Sextett

4-7 iulie 2019 - festivalul Zilele HUNGARIKUM

3-6 octombrie 2019 - Zilele Filmului Maghiar - FilmtettFeszt

9-17 noiembrie 2019 - festivalul Ars HUNGARICA

 

További cikkek a kategóriában

Hírlevél feliratkozás

 
 
 
Oldal teteje