• Magyar
  • Román

A 17. Filmtett Workshop pályázati felhívása

2018-03-05 06:06
A testvér

A Filmtett Egyesület meghirdeti idei filmes alkotótáborának első felhívását. A workshop helyszíne a Marosvásárhelyhez közeli Nyárádszentlászló, időpontja 2018. július 30 – augusztus 10. Az alsó és felső korhatár 18, illetve 35 év. A tábori részvétel pályázathoz kötött.

Az idei tábor témája/vezérmotívuma a testvér.

 04_b

A Filmtett Egyesület meghirdette idei filmes alkotótáborának első felhívását pályakezdő forgatókönyvíró-rendezők, valamint animációs rendezők és animátorok számára.

A nyári workshop helyszíne a Marosvásárhelyhez közeli Nyárádszentlászló, időpontja 2018. július 30 – augusztus 10. A táborba 18-35 éves, Kárpát-medencei magyar fiatalokat várunk, a részvétel pályázathoz kötött.

Az idei tábor témája/vezérmotívuma a testvér. A jelentkezőktől olyan, rövid forgatókönyveket várunk, amelyek közvetlenül vagy valamilyen szimbolikus formában kapcsolódnak ehhez a témához. A pályázatokat március 30-ig kell beküldeni. A legjobb pályázatok benyújtói forgatókönyv-fejlesztői hétvégén vehetnek részt május 3. és 5. között Budaörsön. A képzést vezeti:

- Kerékgyártó Yvonne forgatókönyvíró, filmrendező, a filmalap 2016-os Inkubátor Programjának egyik mentora (Free Entry),

- Köbli Norbert forgatókönyvíró (A vizsga, A berni követ, Örök tél)

- Szabó Iván forgatókönyvíró, egyetemi adjunktus (Vespa, Az állampolgár)

- Patrovits Tamás animációsfilm-rendező, tanár, a Primanima fesztiváligazgatója

- Vácz Péter, animációsfilm-rendező.

11_s 08_s 02_s

A Filmtett Workshop többi alkotócsoportjának (operatőr, vágó, hangmester, gyártásvezető, színész, rendezőasszisztens) a pályázati kiírása március végén várható.

Teljes pályázati felhívás, további információk, fényképek és filmek az alkotótábor korábbi kiadásaiból: http://www.filmtettworkshop.ro/hu/2018/felhivas

Még több információ: tabor@filmtett.ro vagy +40-728-262023 (Zágoni Bálint).

 
 
 
Oldal teteje