• Magyar
  • Román

Március 14-ig kedvezményesen lehet jegyet váltani a XVII. EFIKOT-ra

2018-03-05 00:07
Erdélyi Fiatal Közgazdászok és Vállalkozók Találkozója
2018. április 6-8 között XVII. alkalommal szervezi meg a Romániai Magyar Közgazdász Társaság Ifjúsági Frakciója (RIF) az EFIKOT-ot. De nézzük, mit is jelent ez a rövidítés, mi ez a rendezvény, miért érdemes jegyet váltani rá.
EFIKOT printScreen_b
Az EFIKOT az Erdélyi Fiatal Közgazdászok és Vállalkozók Találkozója, egy vándorkonferenciaként működik. Miután az előző években többek között Kolozsváron, Udvarhelyen is megrendezték már, idén Marosvásárhelyen a Sapientia Erdélyi Magyar Tudoményegyetemen találkoznak mindazok, akik érdekeltek az idén az E-volution nevet viselő konferencia után. Az előző évekhez képest változatlan, hogy négy szekcióban tartanak majd előadást a meghívottak. Trendek, IT-tech startupok,  IoT, illetve Vállalkozz sikeresen 30 év alatti szekciókban. A szervezők elmondása alapján az idén igyekeznek néhány újítást is becsempészni a konferenciára, hogy interaktívabbá tegyék a szakmai részt, illetve még közvetlenebbé a networkingot. Számítani lehet a már megszokott előadások mellet kerekasztal beszélgetésre, kvíz játékokra, este pedig természetesen nem marad el a kapcsolatépítésnek tökéletes helyet adó vacsora, illetve tánc.
 
Március 14-ig lehet Early Bird jegyet váltani a három napos rendezvényre, a teljes jegyár nem tagoknak 130 lejbe kerül. A RIF tagjainak és partnerszervezeteinek még kedvezőbb árakat kínál. Természetesen lehet szakmai jegyet is vásárolni, amely nem engedi meg a belépést az étkezésekre, esti rendezvényekre, viszont teljes mértékben látogathatóak lesznek a szakmai előadások. Idén első alkalommal páros jegyet is lehet vásárolni.
 
További részletekkel folyamatosan jelentkeznek a szervezők, érdemes tehát követni az eseményeket. Bármilyen kérdéssel mindenképpen keressék az eseményt a Facebook oldalon, weboldalon, illetve a RIF Facebook oldalán, weboldalán, Instagram oldalán is könnyen elérhetőek a szervezők.
 
 
 
Oldal teteje