• Magyar
  • Román

GastroPan szakmai kiállítás Nagyszebenben

2017-03-20 14:07
A GastroPan Expo szakmai versenyei körvonalazzák a következő évet meghatározó trendeket.

A sütő-, cukrász- és vendéglátóipar újdonságait és tehetségeit népszerűsítő legrangosabb versenyekre a GastroPan szakmai kiállítás alkalmával kerül sor, 2017. március 23-25 között, Nagyszebenben, Romániában. A GastroPan versenyeire a legjobb romániai pékek, cukrászok és szakácsok neveznek be, akik országos és nemzetközi szinten elismert szakmai zsűri előtt csillogtathatják meg tudásukat. A GastroPan versenyeit 3 főkategóriára osztották (PÉK, CUKRÁSZ és GASZTRONÓMIAI kategóriák). A legkiválóbb termékeket a 2017 Kenyere és 2017 Tortája trófeákkal díjazzák.

gastropan-header-2017-hu_b

Amellett, hogy a szakmai fejlődést támogatják, a GastroPan versenyei évente újdonságokkal gazdagítják a romániai piacot, növelik az ipar vállalkozásainak versenyképességét, és népszerűsítik a sütőipari, cukrászati, közétkeztetési és vendéglátóipari vállalkozásokat. A szervezők számos trófeával, diplomával és medállal jutalmazzák a versenyzők által nyújtott teljesítményt, míg azokat a vállalkozásokat, amelyek képviseletében a versenyzők beneveztek, a szakmai sajtóban és más, a kiállításról tudósító sajtóban népszerűsítik.

2017 KENYERE ÉS 2017 TORTÁJA

PÉK KATEGÓRIA2017. március 24Idén is mind a kézműves, mind az ipari pékségeknek megadatik a lehetőség, hogy elnyerjék a 2017 Kenyere trófeát ki-ki a maga versenykategóriájában, a napi kenyértermelés mennyiségének és módjának függvényében. Két külön versenykategóriában lehet jelentkezni a díj elnyeréséért: kézműves és ipari módon készült kenyerek kategóriáiban. Szintén a Pék-Péksütemény kategóriában a versenyzők összemérhetik tudásukat a legjobb reggelire szánt sós péksütemény, illetve a legszebb kenyértésztából készült művészi alkotás elkészítésével. A kenyértésztából készült művészi alkotások kategória tematikája az „Őszi falusi élet” lesz.

gastropan_2016_028_b

CUKRÁSZ KATEGÓRIA 2017. március 23Már számos romániai cukrász benevezett a Cukrász főkategóriába, és készíti, tökéletesíti receptjeit a 2017 Tortája díj elnyeréséhez. Egzotikus alapanyagokból készült, eredeti, kreatív és ízletes tortákat kell bemutatniuk a nemzetközi szakmai zsűrinek. A Torta versenyszám tematikája: „Egzotikus torták”. A cukrászművészek két versenyszámban mutathatják meg tudásukat: Művészi Alkotás Cukorpasztából és Művészi Alkotás Csokoládéból. Ezen versenyszámokban a versenyzők teret engedhetnek kreativitásuknak és fantáziájuknak, a tematika a filmek világa, a „Mozi” lesz.

GASZTRONÓMIAI KATEGÓRIA 2017. március 25Hidegtál kategóriában a versenyző szakácsoknak egy ünnepi hidegtálat kell összeállítaniuk 8 személy részére, amelyhez tetszés szerinti alapanyagokat használnak fel, figyelembe véve a versenykategória tematikáját – „Egészség a tányéron”. A fejlett művészi vénával megáldott versenyzők gyümölcs- és zöldségfaragó kategóriában csillogtathatják meg tudásukat, amelybe „Vízi világ” tematikájú kreációkkal kell nevezniük.

gastropan_2016_069_b

AZ IPAR BESZÁLLÍTÓI TÁMOGATHATJÁK A GastroPan VERSENYEIT

Az iparág beszállítóinak lehetőségük nyílik e versenyek/versenyzők támogatására. A szervezők által felajánlott szponzorcsomagok: GYÉMÁNT, ARANY, EZÜST és a BRONZ csomagok. A GastroPan versenyeinek szponzorai, a felajánlott támogatás értékétől függően, különböző extra szolgáltatásokban részesülnek, melyekkel népszerűsíthetik termékeiket és megoldásaikat a versenyzők, a zsűri, a látogatók és a kiállítók körében.

A GastroPan szakmai kiállítást 2017. március 23-25 között, Nagyszebenben, Romániában szervezik, és immár kilencedik éve teremt üzleti kapcsolatteremtési lehetőséget az ipar beszállítói és termelői, illetve az élelmiszeripari szakemberek és vendéglátóipari egységek üzemeltetői közt.

A Gastropan oldalon további információk fotók és videók találhatók amiket lehet használni.

gastropan_2016_011_b

 
 
 
Oldal teteje